Storitev PovečajObisk.si izvajamo po ustaljenem, preverjenem postopku:Analiza vaše spletne strani


Na podlagi analize vaše spletne strani ter vaše ponudbe storitev ali izdelkov, skupaj določimo ključne besede, po katerih vas bodo na iskalniku Google najverjetneje  iskali vaši potencialni kupci.


Ustvarimo oglasno kampanjo


Zakupimo vaše ključne besede in pripravimo optimizirane in vabljive spletne oglase s povezavo do vaše spletne strani. Oglasi se prikazujejo na vrhu in na desni strani iskalnika.


Potencialni kupec išče po Googlu


Ko vaš potencialni kupec na Googlu vpiše katerokoli izmed zakupljenih ključnih besed, se na prvi strani iskalnih rezultatov prikaže vaš oglas s povezavo do vaše spletne strani, kjer dobi več informacij o vaši ponudbi.


Prikaže se vaš oglas


Za določeno ključno besedo se lahko pojavlja več oglasov različnih podjetji. Na vrhu oglasnih prikazov bo vedno oglas tistega podjetja, ki je na Googlu pripravljen ponuditi najvišji znesek za posamezni klik na oglas in ki ima hkrati najbolj relevantne vsebine na svoji spletni strani. V ta namen vašo kampanjo dnevno optimiziramo. Skrbimo za optimalno izpostavljenost vaših oglasov in za ekonomično porabo vaših sredstev.


Uporabnik klikne vaš oglas


Ko uporabnik na strani z rezultati klikne na vaš oglas, ga Google preusmeri na vašo spletno stran. Zaradi dobro načrtovane kampanje bodo iskalci pridobili želeno informacijo o izdelkih ali storitvah na vaši spletni strani in oddali naročilo ali vzpostavili kontakt z vašim podjetjem.


Dostop do dnevne statistike


Tekom vaše kampanje boste dobili dostop do ažurne in obsežne statistike vaših oglaševalskih rezultatov, s pomembnimi informacijami o številu iskanj po različnih besedah, klikih na oglase, CTR, številu konverzij in ostalimi podatki.Ob zaključku kampanje prejmete izčrpno poročilo


Ob koncu kampanje vam naši Google AdWords certificirani svetovalci pripravijo podrobno poročilo s predlogi za izboljšanje vašega prodajnega procesa ter vašo uvrstitev med rezultate v iskalniku Google.


Vas zanima kateri paket Google oglaševanja je za vaš posel najprimernejši?
Preverite pakete oglaševanja

Preglejte našo zbirko video vsebin in se naučite najboljših praks Google oglaševanja!
Celotna zbirka video vsebin je dostopna na našem External link opens in new tab or windowYouTube kanalu

Kako Google določa ceno na klik (CNK) in razvršča oglase?